среда, 28 сентября 2016 г.

Uiteraard krijg je er weer een fijn ProWide kwastje waarmee je fijn kunt lakken. Ze zijn basic maar hebben toch een mooie breedte en waaieren mooi uit.

Uiteraard krijg je er weer een fijn ProWide kwastje waarmee je fijn kunt lakken. Ze zijn basic maar hebben toch een mooie breedte en waaieren mooi uit.


Uiteraard krijg je er weer een fijn ProWide kwastje waarmee je fijn kunt lakken. Ze zijn basic maar hebben toch een mooie breedte en waaieren mooi uit.


Spare me a French Quarter vind ik echt heel bijzonder, en perfect voor elke gelegenheid; niet te gek voor naar m’n werk, en bijzonder genoeg voor ’s avonds. En mens, wat kun jij toch mooi je nagels lakken!


Ah die laatste barbie roze kleur is zo mooi!


Humidi-Tea is m’n favoriet!


Hebben, hebben, hebben..! Wat een toffe kleurtjes! De collectie spreekt mij enorm aan Mede ook dankzij jouw foto’s, haha!


Wat heb jij toch prachtige nagels


Oh wauw dit zijn echt hele mooie lakken


Wat een mooie swatches! Hele leuke collectie!


love die paarse en framboos kleur


Oef wat zijn ze MOOI! Prachtige kleurtjes!


Er zitten wederom enkele hele mooie kleurtjes bij: de framboosrode, de knalpaarse, het vrolijk rood en het shimmery nude. Hopelijk komt er een setje met mini’ s met precies deze kleuren!


Onderaan in het artikel staat precies welke mini’s er in het setje zitten.. niet al ‘jouw’ kleurtjes helaas


Wauw! Ze zijn stuk voor stuk echt prachtig. Ik ben heel benieuwd naar je swatches morgen en dan zal ik er waarschijnlijk wel een paar gaan bestellen haha.


Oh wauw ik ben echt verliefd op deze collectie. Ik vind elk lakje echt prachtig, wauw wauw wauw!


Ik vind dit echt een supermooie collectie! Leuk om de lente mee te starten :). Mijn favoriet is Humidi-Tea (wat een naam trouwens!).


Eerlijk…. Ik vind alle kleuren erg mooi. Ik weet zeker dat ik een aantal zeker zal gaan kopen uit deze collectie. Prachtige foto’s en swatches weer!


Spare Me a French Quarter? is helemaal mijn kleurtje. Ben benieuwd naar de overige swatches van deze collectie!


Prachtige lakjes! Ik vind Muffuletta erg mooi! Ben benieuwd naar deel 2 morgen.


Humidi-Tea vind ik het mooist! De rest van de kleuren spreekt me wat minder aan.


Ik vind echt alle lakjes uit deze collectie die jij swatcht onwijs mooi.. Prachtig!


Ohhh prachtig! She’s a bad muffeluta en spare me a french quarter zijn mijn favorieten.


humidi-tea vind ik prachtig op je nagels


Wauwie! Qua kleur vind ik Let Me Bayou a Drink het mooist, wel jammer dat hij 4 lagen nodig heeft.. Transparanter lijkt hij me minder mooi!


wauwie! echt een mooie collectie weer!


Wauw, echt heel mooi! Ik ben gelijk helemaal verliefd op humidi-tea <3 jammer dat voor Let Me Bayou A Drink zoveel laagjes nodig zijn, de kleur is prachtig! Ik kijk uit naar de swatches van morgen


Wauw sommige knallen echt van je beeldscherm af:)


Wauw, wat een prachtige lakjes heb jij uit de collectie zeg. Ziet er super mooi uit allemaal <3


OPI komt in februari weer met een prachtige voorjaarscollectie: New Orleans en vandaag laat ik je met alle liefde zes mooie kleuren hieruit zien. De collectie zelf bestaat uit twaalf kleuren dus kom morgen zeker terug voor deel twee.


Of je nu geraakt wordt door de diversiteit aan cultuur, het heerlijke eten, de levendige muziek, of de energieke levensstijl, het zijn New Orleans’ ontembare geest en het gevoel van gemeenschap die echt inspireren.


OPI viert de spirit van deze kleurrijke stad met deze voorjaarscollectie. De twaalf tinten doen denken aan hartige kruiden, soulvolle blues, levendige flora en sierlijke architectuur; allemaal tegen een achtergrond van weelderig groen.


Uiteraard krijg je er weer een fijn ProWide kwastje waarmee je fijn kunt lakken. Ze zijn basic maar hebben toch een mooie breedte en waaieren mooi uit.


OPI Humidi-Tea


Een prachtige nude kleur met shimmer, lekker draagbaar en kan altijd. Dekt al in twee laagjes mooi zoals je kunt zien.


OPI I Manicure For Beads


Bam! Deze paarse kleur knalt van je nagels. Het is een mooie creamy lak die heel fijn lakt en top dekt in twee laagjes.


OPI Let Me Bayou a Drink


Zacht roze kleurtje met een vleugje lila en een minuscule shimmer. Wil je een volledige dekking zoals op de foto dan zul je drie tot vier laagjes moeten aanbrengen. Ik denk zelf dat dit lakje wat doorschijnender bedoeld is.


OPI She’s a Bad Muffuletta!


Love this! Hij doet me denken aan een van mijn all-time OPI favorieten: Cajun Shrimp alleen is Cajun iets meer oranje en Muffuletta iets meer koraal. Ook dekt She’s a Bad Muffuletta! in twee laagjes waar Cajun Shrimp er drie nodig heeft en je zelfs dan ooit nog een randje ziet. Een prachtige felle koraal kleur!


OPI Spare Me a French Quarter?


Super mooie creamy frambozen kleur die ook maar twee laagjes nodig heeft en prettig lakt.


OPI Suzi Nails New Orleans


Deze kleur liet ik je gisteren in deze Valentijn nail art al zien. Een mooie creamy Barbie roze kleur die lekker fel is. Dit lakje heeft twee tot drie laagjes nodig.


Kortom ik ben enthousiast over deze collectie. Tijdens de unboxing in de video vertelde ik al dat hier veel van mijn kleurtjes in zitten maar ik denk dat de kleurtjes sowieso veel dames aan zullen spreken. Fijn om weer naar alle vrolijke voorjaarskleuren uit te kunnen kijken!


OPI nagellak 15 ml \u20ac14,95


OPI miniset met de kleuren: Show Us Your Tips!, I’m Sooo Swamped, Take a Right on Bourbon en Got Myself Into A Jam-Balaya is te koop voor \u20ac22,95 (4x 3,75ml)


OPI New Orleans is vanaf 22 februari te koop. Wil je langer van je design genieten? Bij je favoriete OPI salon zijn alle New Orleans kleuren er ook in GelColor!


Kom morgen zeker eventjes terug om de swatches van de andere zes mooie kleurtjes te bekijken!


NIEUW! Like button, bij elke post kun je nu ook op like klikken. Zo kun je je liefde uitten zonder dat je per se een berichtje typt en hoef je ook geen gegevens achter te laten en/of ingelogd te zijn!


Welk kleurtje zou jij direct op je nagels willen aanbrengen?


Original article and pictures take http://www.beautyill.nl/2016/01/opi-new-orleans-1.html site

Комментариев нет:

Отправить комментарий